Slabire prin vibratii

Slăbire prin vibrații
În timpul terapiei cu vibrații ale întregului corp (WBV), aparatele cu vibrații îți stimulează mușchii astfel încât aceștia să se contracte și să se relaxeze rapid. Aceasta imită contracția musculară și arderea caloriilor care apar atunci când antrenamentul de forță.

Această activitate crescută poate, de asemenea, îmbunătăți echilibrul și stabilitatea. Este o modalitate eficientă de a vă viza nucleul și de a reduce grăsimea de pe burtă cu exerciții simple, cum ar fi scânduri.

Pierdere în greutate
Aparatele cu vibrații pentru întregul corp sunt instrumente de fitness care generează vibrații care provoacă contracții și relaxare musculare. Acest tip de exerciții poate ajuta la creșterea forței și a rezistenței, la îmbunătățirea densității osoase și chiar la scăderea tensiunii arteriale. Acest tip de exerciții nu te va ajuta să slăbești. Ar trebui utilizat împreună cu un plan alimentar sănătos și exerciții fizice regulate.

Pe lângă sporirea forței musculare și îmbunătățirea echilibrului, utilizarea unei plăci de vibrații poate crește și cantitatea de calorii arse în timpul unui antrenament. Numărul de calorii pe care le ardeți depinde atât de intensitatea cât și de durata antrenamentului. Cel mai bine este să începeți cu un nivel scăzut de intensitate și să îl creșteți treptat pe măsură ce vă îmbunătățiți starea fizică.

Plăcile de vibrații sunt sigure și eficiente la aproape orice nivel de fitness. Acest lucru se datorează faptului că sunt capabili să producă vibrații care stimulează mușchii, ducând la creșterea activității la nivel microscopic. Aceste mișcări pot duce la creșterea flexibilității, reducerea stresului și un metabolism mai rapid. Activitatea musculară crescută poate ajuta, de asemenea, la reducerea grăsimilor și la creșterea masei slabe, ceea ce poate duce la pierderea în greutate.

Cercetări recente publicate în Journal of Alternative and Complementary Medicine au arătat că 15 minute de terapie cu vibrații, de trei ori pe săptămână, pot ajuta la pierderea în greutate, la arderea grăsimilor și la creșterea forței. Studiul a implicat 36 de femei care au fost împărțite în 3 grupuri. Un grup a participat la un program de antrenament, în timp ce celelalte două grupuri au urmat o dietă sănătoasă. După trei luni, studiul a constatat că grăsimea corporală totală a tuturor celor trei grupuri a scăzut, dar cei care au combinat exercițiile fizice cu un plan alimentar sănătos au văzut cele mai bune rezultate.

Studiile privind WBV și pierderea în greutate au fost promițătoare, dar sunt necesare cercetări suplimentare cu un număr mai mare de participanți pentru a determina cât de eficientă este această terapie. Amintiți-vă că pierderea în greutate încet și constant este mai eficientă decât încercarea de a face acest lucru rapid.

Reducerea celulitei
Celulita este grăsimea care conferă pielii un aspect plin de brânză de vaci. Nu este periculos și oamenii de orice dimensiune îl pot avea. Este de obicei cauzată de o combinație între genetică și factori hormonali. Tinde să apară în jurul șoldurilor și coapselor, precum și în stomac. Este mai frecventă la femei decât la bărbați. Pierderea în greutate și tonifierea corpului poate ajuta să-l facă mai puțin vizibil. Exercițiile ajută, precum și terapia prin vibrații pentru întregul corp. Vibrațiile fac mușchii să se contracte, făcându-i să transpire și să ardă calorii. Este important să-l combinați cu un stil de viață sănătos și masaje regulate pentru a vedea rezultate.

Unii oameni folosesc creme topice care conțin cofeină și retinol pentru a reduce temporar gropițele și pentru a crește fluxul de sânge. Rolele precum Endermologie pot fi de asemenea utile. Dar aceste tratamente sunt costisitoare, iar efectele lor sunt de scurtă durată.

Alte tratamente bazate pe spa includ împachetări cu alge și argilă care pot reduce celulita prin ruperea benzilor de țesut conjunctiv de sub suprafața pielii. O altă opțiune sunt dispozitivele cu radiofrecvență, precum BTL Vanquish și Thermi, care reduc grosimea stratului de grăsime și cresc circulația. Cu toate acestea, este nevoie de mai multe cercetări asupra acestor tehnici pentru a determina cât de eficiente sunt și cât de mult durează rezultatele.

Liposucțiile și tratamentele cu laser sunt mai invazive și pot fi costisitoare. Cu toate acestea, rezultatele pot fi dramatice. Îndepărtează excesul de grăsime și vă pot face coapsele, fesele și fesele să pară mai subțiri și mai ferme. Tratamentul cu laser și pe bază de lumină pot stimula, de asemenea, producția de colagen. Acest lucru poate face pielea să pară mai strânsă și mai netedă.

Alte opțiuni includ carboxiterapia, care folosește un ser bogat în nutrienți pentru a promova colagenul și a reduce aspectul celulitei. De asemenea, puteți încerca o dietă bogată în fibre și include alimente precum fructe de pădure, nuci, verdeață cu frunze și semințe de chia. Aceste alimente pot ajuta la curățarea colonului, pot reduce foamea, susțin o rată metabolică sănătoasă și echilibrează hormonii.

Dacă aveți celulită moderată sau severă, este posibil să aveți nevoie de tratamente mai invazive. Puteți încerca, de asemenea, endermologie care implică rularea pielii. Puteți obține, de asemenea, o procedură numită Cellfina, care implică injectarea unei soluții de amorțire în zonă și utilizarea unei lame mici pentru a tăia țesutul conjunctiv care ține grăsimea pe zonele cu gropițe. Acesta este un tratament consumator de timp și costisitor, dar poate produce rezultate care durează până la doi ani.

Încrederea în corp
Încrederea în corp înseamnă să te simți confortabil în pielea ta, indiferent de ce rețele sociale sau idealurile societale te pot influența. „Este vorba de a-ți îmbrățișa trăsăturile unice și de a le accepta, indiferent de felul în care arăți”, spune dr. Rahul Chandhok, consultant senior și șef psihiatrie, Spitalele Artemis. Oamenii care au încredere în corpul lor au mai multe șanse decât alții să facă exerciții regulate, să acorde prioritate sănătății și să nu facă exerciții pentru a-și schimba aspectul. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea condiției fizice generale și a bunăstării mentale. O relație sănătoasă cu propriul corp îți poate îmbunătăți relațiile cu familia și prietenii, permițându-ți să creezi mai multe conexiuni pozitive.

Începeți prin a înlocui vorbirea de sine negativă cu mantre care vă împuternicesc. De asemenea, puteți găsi pozitivitate online, umplându-vă feedul cu bloggeri pozitivi și eliminând orice conturi care vă declanșează nesiguranța. Amintiți-vă că blocările corporale sunt comune și toată lumea le are din când în când. Cu toate acestea, nu ar trebui să le lăsați să vă afecteze viața în mod negativ și să vă împiedice să vă urmăriți visele.

Dacă sunteți în căutarea unui nou mod de a tonifica și de a arde calorii, luați în considerare încercarea de antrenament cu vibrații corporale pe o platformă de vibrații Confidence Slim. Acest antrenament a fost conceput inițial pentru a ajuta cosmonauții să mențină forța musculară și densitatea osoasă în gravitate zero. Acum este folosit pentru a tonifica întregul corp. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă pune corpul în mișcare și de a viza zonele cu probleme precum spatele, stomacul, fesele și șoldurile. Vei simți beneficiile și asupra articulațiilor tale. Acest lucru vă va oferi mai multă flexibilitate și va reduce riscul de rănire.

Pachet de slabit

Slabeste rapid si sanatos cu pachetul mic dejun echilibrat.

Vezi detalii aici!