Calculator calorii slabire

Cum să utilizați un calculator de calorii pentru pierderea în greutate
Estimatorul de calorii pentru pierderea în greutate estimează consumul total de energie zilnic (TDEE) pentru a vă ajuta să estimați de câte calorii aveți nevoie pentru a pierde în greutate sau pentru a vă menține greutatea corporală actuală. De asemenea, vă ajută să urmăriți aportul zilnic de alimente.

Folosește ecuația Mifflin St Jeor, care este considerată mai precisă decât metodele similare de estimare a caloriilor.

Cum se folosește calculatorul
Primul pas pentru a pierde in greutate este sa stii cate calorii arzi in fiecare zi. Acest calculator calculează necesarul zilnic de calorii pe baza BMR și a nivelului de activitate. Acest instrument vă va ajuta să luați decizii alimentare mai bune, astfel încât să vă puteți menține sau atinge greutatea țintă în siguranță.

Calculatorul este ușor de utilizat și poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Pur și simplu introduceți sexul, înălțimea, greutatea, vârsta și nivelul de activitate. Calculatorul calculează rata metabolismului bazal (BMR) pe baza ecuației lui Mifflin St Jeor, una dintre cele mai precise formule pentru estimarea caloriilor arse. De asemenea, ia în considerare nivelul dvs. de activitate, care este utilizat ca multiplicator pe BMR pentru a determina numărul total de calorii pe care le ardeți în fiecare zi.

Aceste informații pot fi folosite pentru a estima necesarul zilnic de calorii pentru creșterea în greutate, menținerea greutății sau pierderea acesteia. Puteți vedea cât timp veți avea nevoie pentru a vă atinge greutatea dorită. Este important să rețineți că indiferent de calculatorul pe care îl alegeți, rezultatele dvs. pot varia puțin, deoarece metabolismul fiecăruia este diferit. Este o modalitate bună de a estima câte calorii trebuie să consumi pe zi pentru a-ți atinge obiectivele.

De asemenea, este util atunci când planificați mesele. Vă va ajuta să aflați de câte proteine, grăsimi și carbohidrați aveți nevoie la fiecare masă. Îl puteți folosi chiar și pentru a vă planifica macrocomenzile dacă urmați o anumită dietă. Nu uitați că atunci când utilizați un calculator de calorii, acesta nu va calcula cantitatea de fibre sau alți nutrienți care sunt esențiali pentru sănătatea dumneavoastră.

Veți avea nevoie de înălțimea, greutatea în lire și cât cântăriți acum pentru a vă introduce informațiile în calculator. De asemenea, va trebui să știți cât de mult doriți să pierdeți și dacă doriți să vă mențineți greutatea actuală sau să o pierdeți mai repede. Ar trebui să adăugați procentul de grăsime corporală pentru a obține un rezultat mai precis.

Setează un scop
Dacă vrei să slăbești serios, este important să înțelegi de câte calorii ai nevoie zilnic. De asemenea, este important să se stabilească obiective realiste și realizabile. De asemenea, este util să vă urmăriți progresul și să vedeți cum arată rezultatele dvs. în timp. Acest lucru vă va menține motivat și vă va împiedica să faceți alegeri nesănătoase.

Calculați câte calorii pe zi aveți nevoie pentru a pierde în greutate folosind acest calculator. Va trebui să vă introduceți înălțimea și greutatea, precum și nivelul de activitate. De asemenea, puteți introduce procentul de grăsime corporală și măsurarea taliei pentru a obține un rezultat mai precis. Acest lucru vă va ajuta să vă atingeți obiectivul mai repede.

Odată ce ați introdus informațiile, puteți alege cât de multă greutate doriți să slăbiți și când. Apoi vi se va da o dată țintă și consumul zilnic de calorii. Acesta poate fi folosit pentru a vă planifica mesele și pentru a vă urmări progresul.

Calculatorul de calorii ia în considerare rata metabolică bazală și o ajustează pentru diferite activități. Aceasta este mult mai precisă decât matematica convențională a caloriilor, care nu ține cont de modul în care metabolismul tău se schimbă atunci când mănânci mai puțin.

Puteți chiar să selectați un necesar de proteine ​​pentru dieta dvs. pentru a vă asigura că obțineți suficient. Acest lucru este important, mai ales dacă vă antrenați pentru un eveniment sau faceți exerciții regulate. De asemenea, vă puteți ajusta obiectivul de calorii în funcție de obiectivele dvs. Acest instrument poate fi folosit și pentru a estima cât timp vă va dura să vă atingeți obiectivele.

Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și ușor de a pierde în greutate, acest calculator este un loc minunat pentru a începe. Este gratuit și durează doar câteva momente pentru a fi finalizat. Include, de asemenea, o bază de date cu alimente, care facilitează găsirea alimentelor cu conținut scăzut de calorii.

Calculatorul este conceput pentru persoanele care doresc să slăbească aproximativ 10 kilograme sau mai mult. Este recomandat să consultați medicul înainte de a începe orice dietă sau plan de exerciții fizice. De asemenea, cel mai bine este să evitați dietele fad și privarea de alimente.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii
Trebuie să știți numărul de calorii pe care ar trebui să le consumați în fiecare zi, indiferent dacă doriți să slăbiți sau să vă mențineți în greutate. Puteți folosi mai multe calculatoare pentru a determina câte calorii ar trebui să consumați în fiecare zi. Aceste calculatoare iau în considerare sexul și vârsta dvs., precum și înălțimea și greutatea dvs., pentru a estima câte calorii ar trebui să consumați în fiecare zi. De asemenea, iau în considerare activitățile tale și sănătatea metabolică. De asemenea, ei pot determina dacă aveți un surplus sau un deficit de calorii.

Unul dintre cele mai bune calculatoare este disponibil pe site-ul NIH. Instrumentul este ușor de utilizat și ia în considerare sexul, vârsta, nivelul de activitate și alți factori care vă afectează metabolismul. De asemenea, vă ajută să vă stabiliți obiective realiste și vă oferă un interval de timp estimat pentru atingerea obiectivului. În plus, instrumentul vă poate ajuta să găsiți alimente sănătoase și să faceți alegeri mai bune atunci când mâncați afară.

De asemenea, puteți utiliza instrumentul pentru a vă face o idee despre caloriile din diferite alimente. Puteți descărca o aplicație pentru a vă urmări aportul de calorii în plus față de calculatorul online. Acest lucru vă va ajuta să evitați alimentele nesănătoase și să vă urmăriți progresul. Este important să rețineți că numărul de calorii furnizat de aceste aplicații poate să nu fie exact.

O altă opțiune este să folosești un calculator de calorii care ia în considerare stilul tău de viață specific și obiectivele de sănătate. Dacă aveți un plan de alimentație ketogenă, puteți utiliza Leangains pentru a calcula necesarul zilnic de calorii și macronutrienți. Acest calculator folosește ecuația Mifflin-St Jeor și ia în considerare TDEE, dar ia în considerare și necesarul de proteine, grăsimi și carbohidrați.

Ținerea evidenței aportului de calorii poate fi dificilă, mai ales dacă sunteți nou în dietă. Pentru a vă ajuta, încercați să utilizați o aplicație de urmărire a caloriilor, cum ar fi MyFitnessPal sau Lifesum, pentru a vă face o idee despre câte calorii consumați în fiecare zi. Multe cărți de bucate și rețete includ, de asemenea, informații despre numărul de calorii pe porție. În cele din urmă, asigurați-vă că citiți etichetele nutriționale ale tuturor alimentelor pe care le consumați pentru a vă asigura că nu vă depășiți bugetul caloric.

Pachet de slabit

Slabeste rapid si sanatos cu pachetul mic dejun echilibrat.

Vezi detalii aici!