Dieta cambridge

Dieta Cambridge – Este pentru tine?
Dieta Cambridge este o dietă de înlocuire a mesei care pretinde că garantează pierderea în greutate și o menține. Cu toate acestea, este important să vă consultați cu un profesionist din domeniul sănătății înainte de a începe acest plan de dietă.

Această dietă înlocuiește mesele obișnuite cu shake-uri, supe și batoane. Mulți oameni raportează că pierd până la o piatră pe lună.

Este în mare parte o dietă de înlocuire a mesei
Dieta Cambridge este un program eficient de slăbire care se bazează pe batoane, supe și shake-uri înlocuitoare de masă. Planul promite rezultate dramatice și rapide, dar nu este pentru toată lumea. Nu este durabil și poate cauza probleme de sănătate pe termen lung. Este important să consultați un medic înainte de a începe orice nou plan de dietă.

Dieta este concepută pentru a furniza toți nutrienții esențiali de care are nevoie organismul, menținând în același timp caloriile extrem de scăzute. Eficacitatea sa se bazează pe faptul că forțează organismul într-o stare de cetoză, în care arde grăsimile pentru energie în loc de glucoză. Această dietă este o modalitate bună de a pierde în greutate, dar nu permite o mulțime de carbohidrați. Persoanele cu diabet pot avea unele probleme de sănătate.

Deși dieta este sigură pentru majoritatea oamenilor, nu este recomandată persoanelor cu diabet sau boli de inimă sau rinichi. De asemenea, nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau copii. De asemenea, dieta nu este recomandată persoanelor care au gută sau hipertensiune arterială. Dieta trebuie utilizată numai sub supraveghere medicală și nu este menită să înlocuiască alimentele obișnuite.

În prima etapă a dietei Cambridge, cei care fac dietă consumă trei mese Cambridge pe zi. Produsele sunt un amestec de proteine, carbohidrați și grăsimi și oferă aproximativ 415 calorii pe zi. Aceasta este considerată o dietă foarte scăzută în calorii (VLCD) și nu trebuie urmată mai mult de patru săptămâni la un moment dat.

În această fază, cei care fac dietă ar trebui să consume doar apă. După câteva săptămâni, cei care fac dietă pot începe să adauge cantități mici de alimente sănătoase. Alegeți dintr-o mare varietate de supe și sucuri. Aceste alimente îi ajută pe cei care fac dietă să se simtă plini și conțin o varietate de vitamine și minerale.

După câteva săptămâni, cei care fac dietă pot adăuga porții mici de fructe și legume. De asemenea, puteți adăuga puțină brânză de vaci, pui sau pește. Ultimul pas din dieta Cambridge permite un total de 1.200 de calorii zilnice.

Este o dietă săracă în calorii
În ciuda numeroaselor sale afirmații, dieta Cambridge nu este pentru toată lumea. Poate fi chiar periculos pentru cei cu afecțiuni cardiace și probleme preexistente. Înainte de a începe această dietă, cei cu probleme de sănătate trebuie să consulte un medic sau un nutriționist. Femeile însărcinate și cele care încearcă să rămână însărcinate ar trebui, de asemenea, să evite această dietă. Dieta poate provoca, de asemenea, deficit de nutrienți.

Dieta este un program de înlocuire a mesei cu conținut scăzut de calorii, care încurajează pierderea rapidă în greutate. Folosește o serie de șase planuri de dietă cunoscute sub numele de „pași” pentru a ajuta oamenii să piardă până la o piatră într-o lună. Cel mai extrem plan, Pasul 1, este o așa-numită dietă „Sursă unică”, care impune persoanelor care fac dietă să consume numai produse Cambridge (un amestec de shake-uri, supe și batoane nutriționale) împreună cu 2,5 litri de apă în fiecare zi. Celebritățile au susținut dieta, care i-a ajutat pe unii cei care au dietă să slăbească rapid. O femeie a pierdut 10 pietre.

Cercetări recente au arătat că persoanele care urmează o dietă cu conținut scăzut de calorii, cum ar fi Dieta Cambridge, pot avea reacții adverse, inclusiv greață, dureri de cap și oboseală. Cu toate acestea, majoritatea acestor simptome vor dispărea dacă dieta este urmată sub îndrumarea unui nutriționist sau dietetician. Dieta nu este recomandată oricui suferă de boli de inimă sau diabet, deoarece poate face ravagii în funcțiile electrochimice delicate ale corpului, care mențin inima să bată și sângele să curgă.

Persoanele care au diete trebuie să fie conștienți de faptul că această dietă poate provoca o varietate de probleme de sănătate, inclusiv osteoporoza și bolile cardiovasculare. Unii oameni au raportat chiar căderea părului și crampe musculare. În plus, dieta poate interfera cu fertilitatea și poate duce chiar la un avort spontan în unele cazuri.

În plus, dieta poate fi dificil de menținut pe termen lung, deoarece nu este durabilă și poate fi costisitoare. De asemenea, este important de menționat că acest tip de dietă poate duce la deficiențe nutriționale, care pot fi extrem de periculoase pentru unele persoane. Prin urmare, cel mai bine este să urmați o dietă sănătoasă, echilibrată, sub îndrumarea unui nutriționist sau a unui dietetician înregistrat.

Este o dietă bogată în proteine
Dieta Cambridge constă din șase etape care te vor ajuta să slăbești rapid și să înveți noi obiceiuri alimentare. Primii trei pași au un conținut foarte scăzut de calorii, în timp ce ultimii doi sunt un amestec de alimente obișnuite și înlocuitori de masă Cambridge. Dieta este, de asemenea, foarte bogată în proteine, care ajută la construirea mușchilor și la arderea grăsimilor. Este, de asemenea, o sursă excelentă de calciu, care este esențială pentru sănătatea oaselor. Această dietă nu este pentru toată lumea. Nu este recomandat persoanelor cu diabet sau boli de inima. Poate fi periculos și pentru cele care sunt însărcinate sau care alăptează. FDA monitorizează plângerile legate de dieta Cambridge și recomandă sa se încheie ca oamenii să solicite sfatul profesional de la un profesionist din domeniul sănătății înainte de a începe dieta.

Linia actuală de produse Cambridge Diet include plicuri (pachete) de pulbere, granule Mix-a-Mousse și alimente lichide în cutii de 21 de porții pentru o săptămână. Shake-urile sunt puțin mai mari în calorii decât cele din versiunea totală de înlocuire a mesei. Vin în arome precum coacăze negre, măr și cireșe și căpșuni. Pliculețele pot fi amestecate cu apă în timp ce produsele lichide sunt în cutii Tetra Briks sigilate. Paiele sunt incluse pentru băut ușor.

Toate produsele Cambridge Diet au un conținut scăzut de sodiu, carbohidrați și grăsimi. De asemenea, conțin o cantitate sănătoasă de fibre, vitamine și minerale. Persoanele cu probleme gastro-intestinale nu ar trebui să le consume. Cei cu diabet zaharat sau probleme cardiace ar trebui să-și consulte medicul înainte de a începe dieta.

O dietă foarte scăzută în calorii, cum ar fi Dieta 1:1, poate provoca efecte secundare severe și periculoase. Pentru a evita aceste reacții adverse, cel mai bine este să urmați o dietă săracă în calorii sub supravegherea unui medic sau dietetician.

Poate fi dificil la început să te ții de Dieta 1:1, chiar dacă pare simplu. Deși este recomandat să faceți niște exerciții ușoare atunci când urmați dieta 1:1 la început, este important să nu exagerați.

Dieta 1:1 vă poate ajuta să eliminați obiceiurile alimentare nesănătoase și să obțineți mai mult control asupra mărimii porțiilor. De asemenea, vă va învăța cum să mențineți un stil de viață sănătos și să preveniți creșterea în greutate pe termen lung.

Este o dietă săracă în grăsimi
Dieta Cambridge este foarte săracă în calorii și poate provoca o scădere rapidă în greutate. Cu toate acestea, este important să rețineți că acest tip de dietă nu este durabil pe termen lung. Această dietă nu este recomandată femeilor care sunt însărcinate sau au antecedente de boli de inimă.

Inlocuitorii de masa folosite in dieta Cambridge contin un amestec bun de proteine, carbohidrati si grasimi. De asemenea, au foarte puține calorii. De asemenea, sunt îmbogățiți cu vitamine și minerale. Aceste alimente permit organismului să intre într-o stare de cetoză, ceea ce înseamnă că arde grăsimile pentru energie în loc de glucoză. Rezultatul este o pierdere rapidă în greutate și un control mai bun al zahărului din sânge.

Dieta Cambridge, spre deosebire de multe diete accidentale, oferă opțiuni sănătoase pentru mese, inclusiv legume, fibre și proteine. Programul este, de asemenea, ușor de urmat și te ajută să slăbești ușor. Mai mult, este recomandat să bei multă apă în timpul dietei Cambridge.

Veți consuma trei produse Cambridge și o masă convențională de 400 de calorii în fiecare zi în prima fază. În această fază, nu trebuie să depășești patru săptămâni la rând. De asemenea, ar trebui să consumați 8-10 pahare de apă filtrată pe zi. Puteți bea ceai și cafea, dar nu în loc de apă.

Odată ce ați atins pierderea în greutate dorită, puteți crește caloriile din mesele obișnuite. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că dieta nu este potrivită pentru toată lumea și poate provoca reacții adverse precum constipație, oboseală și dureri de cap. De asemenea, este important să evitați stresul și să dormiți suficient.

Dieta Cambridge nu este recomandată femeilor însărcinate sau pacienților gastrointestinali. În plus, nivelul ridicat de alimente procesate din dietă poate fi dăunător sănătății dumneavoastră. Poate fi, de asemenea, costisitor și consumator de timp să vă pregătiți propriile mese, mai ales dacă încercați să rămâneți însărcinată. Ar trebui să vă consultați medicul înainte de a începe această dietă.

Pachet de slabit

Slabeste rapid si sanatos cu pachetul mic dejun echilibrat.

Vezi detalii aici!