Dieta fix la fix

Beneficiile unei diete fixe
O dietă fixă este un plan de masă cu conținut scăzut de calorii, cu un anumit nivel de calorii care ar trebui să producă o rată sănătoasă de pierdere în greutate. Acest tip de dietă poate fi supravegheat de un profesionist din domeniul sănătății.

Un avantaj al unei diete cu meniu fix este că poate fi mai ușor de urmat departe de casă. Cu toate acestea, îi lipsește varietatea care poate determina o persoană să-și piardă interesul pentru dietă.

Beneficii
Unul dintre beneficiile unei diete fixe este că este ușor să vă monitorizați aportul de calorii. Aceasta este cea mai bună opțiune dacă sunteți o persoană începătoare, intermediară sau orientată către țintă. Vă va ajuta să urmăriți caloriile și rezultatele.

Acest lucru vă va oferi, de asemenea, planificarea adecvată a nutriției și calendarul de nutriție. Acest lucru vă va asigura că nu mâncați nimic rău pentru sănătatea dumneavoastră. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la asimilarea și absorbția tuturor nutrienților și proteinelor esențiale pentru creșterea și repararea corpului dumneavoastră.

În plus, acest lucru vă va ajuta să reduceți aportul de carbohidrați și grăsimi, care sunt cele două surse principale de energie ale corpului dumneavoastră. Acest lucru va duce la un ZBMI mai mic, precum și la markeri metabolici.

Pachet de slabit

Slabeste rapid si sanatos cu pachetul mic dejun echilibrat.

Vezi detalii aici!