Dieta regenor

Dieta Re regeneratoare
Dieta regeneratoare este un plan alimentar integral, bazat pe plante, care se concentrează pe alimente bogate în nutrienți pentru a ajuta la vindecarea și regenerarea organismului, ceea ce duce la îmbunătățirea sănătății și a vitalității. Este, de asemenea, un mod mai durabil și mai ecologic de a mânca!

O dietă de regenerare este o dietă durabilă pe termen lung care promovează sănătatea optimă. Ești interesat să-l încerci?

Somn regenerativ
Pe lângă hrana sănătoasă și exercițiile fizice regulate, somnul regenerativ este un alt ingredient cheie al rețetei pentru o sănătate optimă. Somnul regenerativ îmbunătățește rezultatele antrenamentului, stimulează recuperarea și vă ajută să vă simțiți cât mai bine în fiecare zi.

Optimizarea mediului de dormit este crucială pentru un somn bun. Este important să vă asigurați că dormitorul dvs. este lipsit de distracție și liniște. Evitarea CEM poate interfera, de asemenea, cu creierul, încetinind faza REM a somnului. De asemenea, ar trebui să luați în considerare utilizarea dopurilor de urechi sau a unei mască de somn pentru a bloca zgomotul și luminile strălucitoare, care vă pot perturba odihna.

Trebuie să înveți să te relaxezi și să eliberezi stresul. O tehnică comună pentru aceasta este să exersezi meditația sau vizualizarea înainte de a merge la culcare. De asemenea, puteți încerca un truc neconvențional, dar extrem de eficient: îngrijorarea. Studiile au arătat că concentrarea asupra unei anumite îngrijorări pentru o anumită perioadă de timp vă ajută să vă relaxați și să adormiți mai repede. Acest lucru se datorează faptului că îți scade cortizolul, care este legat de stres și de somnul prost.

Relații regenerative
Promovarea relațiilor pozitive și promovarea sănătății optime sunt valorile de bază ale regeneratorilor. Acest etos se extinde și asupra sistemelor sociale, economice și ecologice. Ei promovează economii circulare, durabile, care creează valoare pentru toată lumea. Ele promovează, de asemenea, reziliența, capacitatea de adaptare și responsabilitatea comună pentru abordarea provocărilor globale. Ei cred că soluția la toate problemele noastre se află în interconexiunea dintre toate. Un regenerator mai eficient va crește eficiența adiabatică a ciclului, dar va crește și căderea de presiune, precum și cerințele de spațiu.

Pachet de slabit

Slabeste rapid si sanatos cu pachetul mic dejun echilibrat.

Vezi detalii aici!