Cate calorii trebuie sa consumam pentru a slabi 1 kg

Câte calorii trebuie să consumăm pentru a pierde 1 kg?
Pierderea în greutate este o chestiune de echilibrare a aportului de energie cu producția. Conform înțelepciunii convenționale, un deficit de 3500 de calorii va duce la o scădere în greutate de 1 kg.

Pierderea durabilă în greutate se realizează prin adoptarea de obiceiuri sănătoase și schimbarea stilului de viață. Crearea unui deficit de calorii prin dietă și exerciții fizice este cea mai bună modalitate de a obține o pierdere durabilă în greutate.

Cura de slabire
Cel mai bun mod de a reduce greutatea este crearea unui deficit energetic. Puteți realiza acest lucru reducând aportul de calorii în timp ce creșteți numărul de calorii pe care le ardeți prin exerciții și alte activități. Această combinație este o modalitate excelentă de a-ți atinge obiectivele și de a menține greutatea pe termen lung.

Dacă doriți să scăpați de 1 kg într-o săptămână, va trebui să creați un deficit de 7700 de calorii. O dietă sănătoasă, echilibrată, combinată cu exerciții fizice regulate, vă poate ajuta să atingeți acest obiectiv. Cu toate acestea, este important să rețineți că dacă încercați să slăbiți prea mult prea repede, poate fi periculos pentru sănătatea dumneavoastră.

Este mai ușor decât credeți să slăbiți 1 kg într-o săptămână. Câteva modificări simple ale dietei tale te pot ajuta să ajungi acolo. Concentrați-vă pe surse de proteine de înaltă calitate, cum ar fi peștele, carnea de pasăre și carnea slabă. Acestea sunt mai sățioase decât carbohidrații și vă vor ajuta să vă simțiți plini mai mult timp. Asigurați-vă că consumați multe fibre, în special legume și cereale integrale. Acest lucru va face ca caloriile să meargă mai departe și vă va oferi energia de care aveți nevoie pentru a pierde în greutate.

Este important să bei și multă apă. Vă va ajuta să rămâneți hidratat și, de asemenea, vă poate ajuta să eliminați toxinele din organism. Un pahar cu apă vă poate ajuta, de asemenea, să vă suprimați pofta de mâncare și să preveniți pofta de mâncare. În cele din urmă, evitați să beți băuturi dulci și limitați cantitatea de alcool pe care o consumați.

Pierderea în greutate nu este întotdeauna ușoară, dar este posibilă dacă urmezi o dietă sănătoasă, cu conținut scăzut de calorii și faci sport în mod regulat. De asemenea, puteți găsi o mare varietate de suplimente de slăbit pentru a vă sprijini eforturile. Dacă aveți întrebări despre cum să slăbiți, asigurați-vă că discutați cu medicul dumneavoastră.

Este important de reținut că este posibil să slăbești 1 kg într-o săptămână, dar trebuie să fii consecvent și să urmezi dieta potrivită. Verificați-vă și IMC pentru a vă asigura că aveți o greutate sănătoasă.

Exercițiu
Este posibil să slăbiți 1 kg într-o săptămână prin ajustări inteligente ale dietei și exerciții fizice. Cu toate acestea, este important să înțelegem că această rată de pierdere în greutate nu este sustenabilă și poate fi dăunătoare sănătății noastre pe termen lung. Cheia este de a crea un deficit zilnic de 1000 de calorii mâncând mai puține calorii și arzând mai multe prin exerciții fizice. Acest lucru va declanșa organismul să ardă grăsimile pentru energie, ceea ce duce la pierderea în greutate.

Poate părea dificil să atingeți acest obiectiv fără a vă schimba drastic dieta, dar este posibil să vă reduceți aportul de calorii la aproximativ 7700 de calorii pe zi, mâncând mai puține alimente. Aceasta este o țintă realistă pentru majoritatea oamenilor și nu necesită să țineți o dietă strictă.

Este important să găsești o combinație de dietă și exerciții fizice pe care să o poți menține pentru tot restul vieții. Urmărește patru până la șase sesiuni de exerciții intense pe săptămână și concentrează-te pe exerciții cardio de mare intensitate care ard multe calorii, precum și pe antrenamentele de forță care construiesc mușchii. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai slab și mai sănătos și vă va îmbunătăți performanța.

Stabilirea obiectivelor SMART este cea mai bună modalitate de a vă atinge obiectivul. Vă puteți urmări progresul în fiecare săptămână, urmărindu-vă progresul. Puteți face acest lucru urcând pe cântar în fiecare dimineață și înregistrând aportul alimentar într-o aplicație (cum ar fi MyFitnessPal) sau pe hârtie. Acest lucru vă va oferi o înțelegere clară a aportului de calorii și cât de mult trebuie să consumați pentru a pierde în greutate într-un ritm sănătos. Nu uitați să urmăriți aportul de apă, deoarece este important pentru sănătatea dumneavoastră generală. Ar trebui să te gândești să bei aproximativ 2 litri pe zi.

Apă
Apa poate părea o băutură plictisitoare, dar este un element esențial al unei diete sănătoase. Ne menține hidratați, ajută la transportul și extragerea vitaminelor și mineralelor, previne constipația și suprimă foamea. În plus, nu conține calorii!

De asemenea, se crede că apa de băut înainte de masă poate ajuta la reducerea apetitului și a aportului de calorii. Un studiu realizat de Appetite, a arătat că participanții care au băut 500 ml de apă înainte de fiecare masă au consumat cu 50 de calorii mai puține decât cei care nu au băut apă. Acest lucru se datorează în principal pentru că apa umple stomacul și te face să te simți plin, ceea ce te ajută să mănânci mai puțin.

Cu toate acestea, cel mai mare factor de pierdere în greutate este balanța energetică – calorii intră vs calorii scoase. Deși nu putem controla numărul de calorii din interior, putem face modificări ale caloriilor din exterior prin creșterea activității noastre fizice și a activităților fără efort. Acest lucru se poate face schimbând băuturile dulci cu apă, care nu conține calorii. În plus, consumul de apă caldă ne poate stimula metabolismul și poate contribui în continuare la pierderea în greutate. Acest lucru se datorează faptului că organismul lucrează mai mult pentru a încălzi apa rece și, prin urmare, arde calorii suplimentare pentru a face acest lucru. Astfel, bea o cană de apă caldă b

Pachet de slabit

Slabeste rapid si sanatos cu pachetul mic dejun echilibrat.

Vezi detalii aici!