Dieta 333

Dieta 333 – 333 de rețete delicioase care îți satisfac poftele fără a-ți întrerupe dieta
333 Rețete
Această carte conține mai mult de 333 de rețete delicioase care îți satisfac pofta de mâncare delicioasă fără a-ți întrerupe dieta. Această carte include micul dejun și brunch, supe și salate, sandvișuri și antreuri, precum și deserturi.

Din punct de vedere spiritual, 333 este un număr care reprezintă mintea, corpul și sufletul. Dacă vezi acest număr din nou și din nou, este un semn că îngerii tăi îți spun să găsești echilibrul în viață. Acest lucru ar putea însemna eliminarea provocărilor negative care vă epuizează energia. Ar putea fi, de asemenea, un avertisment să acordați atenție relațiilor care nu vă servesc bine. Aceasta poate fi o relație romantică sau chiar o prietenie.

333 Exerciţii
Regula 333 este un exercițiu de ameliorare a anxietății care vă ajută să vă calmați și să vă îndepărtați concentrarea de la gândurile și grijile negative. Această tehnică simplă îți cere să identifici trei lucruri pe care le poți vedea, auzi și atinge în mediul tău actual pentru a te ajuta să-ți schimbi perspectiva și să te bazezi în momentul în care te simți copleșit de anxietate.

Antrenamentele din programul 333 sunt concepute pentru a fi ritmate și cronometrate, permițându-vă să vă antrenați în parametrii stilului dvs. de viață ocupat, fără a sacrifica calitatea antrenamentului. Programul combină exerciții de ridicare grele, antrenament pentru accesorii și condiționare folosind tehnici care au fost testate de powerlifting și alți concurenți de forță.

Mulți oameni consideră că o combinație între medicamente și exerciții fizice este cea mai bună modalitate de a-și gestiona simptomele de anxietate. Vizitați BetterHelp, un serviciu online conceput pentru a vă ajuta să faceți față mai bine anxietății.

333 Suport
Când vezi 333, este adesea un semn că îngerii tăi păzitori vă sunt alături și vă oferă sprijin. Acest număr poate fi, de asemenea, un memento să rămâneți cu ceva la care lucrați, deoarece este important. Dacă ți-a fost teamă să spui cuiva despre o decizie sau să profiti de o nouă oportunitate la locul de muncă de teamă să nu o superi pe acea persoană, să vezi 333 îți va aminti să ai încredere în rezultat.

Numărul 333 poate fi, de asemenea, un semn pentru a fi atent la sănătatea ta. Aceasta include sănătatea ta mentală, sănătatea fizică și bunăstarea spirituală. Alocarea timpului pentru a evalua aceste domenii ale vieții tale și pentru a face orice modificări necesare te va ajuta să te simți mai bine.

Simbolul 333 servește și ca un memento pentru a vă elibera creativitatea și a împărtăși înțelepciunea cu ceilalți. Acest lucru se poate face prin scris, artă sau pur și simplu prin împărtășirea energiei pozitive cu cei din jur. Amintiți-vă, Legea Atractiei spune că ceea ce ați introdus în univers vă va reveni de zece ori. Deci, concentrându-te pe binele din ceilalți și răspândind bunătatea, vei culege recompensele în schimb.

Pachet de slabit

Slabeste rapid si sanatos cu pachetul mic dejun echilibrat.

Vezi detalii aici!