Vreau sa slabesc 10 kg fara dieta

Cum să slăbești 10 kg fără a ține dietă
Oamenii au adesea același scop de a pierde în greutate. Fie că este vorba de a se potrivi într-o anumită rochie sau de a arăta mai bine pentru dragostea lor, toată lumea vrea să slăbească câteva kilograme și să se simtă grozav cu ei înșiși.

În timp ce slăbirea a 10 kg într-o lună poate părea o faptă imposibilă, este posibil să se realizeze dacă urmezi o dietă sănătoasă și faci sport în mod regulat.

1. Reduceți caloriile
Schimbarea obiceiurilor alimentare este una dintre cele mai importante moduri de a pierde in greutate. Puteți mânca alimente mai hrănitoare și cu conținut scăzut de calorii. Este important să mănânci cereale integrale, fructe, legume, proteine ​​slabe și grăsimi sănătoase. Evitați alimentele procesate și băuturile bogate în zahăr. De asemenea, puteți mânca mai puține mese și mai încet pentru a pierde în greutate.

Reduceți aportul de calorii pentru a pierde 10 kg fără dietă. Caloriile sunt energia pe care corpul dumneavoastră o folosește pentru funcțiile zilnice. Carbohidrații, grăsimile și proteinele oferă energie organismului. Aceste surse de energie pot fi folosite pentru activitate sau stocate sub formă de grăsime. Va trebui să arzi mai multe calorii decât mănânci pentru a pierde în greutate.

Un nutriționist vă poate ajuta să creați un plan de dietă sigur și durabil. De asemenea, ar trebui să luați în considerare includerea exercițiilor fizice regulate în rutina dvs. pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivul. De asemenea, este important să dormi suficient. Un somn bun vă poate ajuta să vă controlați apetitul și să vă creșteți performanța fizică.

Este posibil să slăbiți 10 kg într-o lună cu dietă și exerciții fizice. Aceasta este o strategie pe termen scurt, care nu este recomandată de majoritatea oamenilor, deoarece poate duce la deficiențe nutriționale și probleme de sănătate. Pentru a vă asigura că vă puteți menține obiectivul de pierdere în greutate, cel mai bine este să slăbiți 10 kg pe o perioadă mai lungă de timp. Abordarea pe termen lung va fi, de asemenea, mai durabilă și mai sigură.

2. Creșteți aportul de proteine
Slăbirea a 10 kg într-o lună este un obiectiv ambițios și este important să slăbești sănătos pentru a evita consecințele negative. Unii oameni apelează la diete fad sau la restricție extremă de calorii pentru a-și atinge obiectivele, care pot fi periculoase și nesustenabile pe termen lung. Ele pot duce la deficiențe de nutrienți și chiar la pierderea mușchilor.

Creșterea aportului de proteine ​​este una dintre cele mai bune modalități de a pierde în greutate și de a reduce caloriile. Acest lucru va ajuta la construirea mușchilor și va promova metabolismul, astfel încât grăsimea să poată fi arse. De asemenea, suprimă grelina (hormonul foamei), care poate duce la supraalimentare sau pofte de mâncare. Ar trebui să vă obțineți proteine ​​din diferite surse, cum ar fi carne și pește, produse lactate, ouă și nuci.

Este important să creșteți aportul de proteine ​​și să beți multă apă. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți hidratat și să reduceți nivelul de stres, care poate interfera și cu pierderea în greutate. Se recomandă să beți aproximativ 8 pahare de apă pe zi, deși această cantitate poate varia în funcție de mărimea corpului și de nivelul de activitate. În cele din urmă, să dormi suficient este, de asemenea, important pentru a pierde în greutate. Oamenii care dorm mai puțin de cinci ore pe zi tind să se îngrașă mai mult decât cei care dorm cel puțin șapte ore.

3. Creșteți Activitatea Fizică
Corpul uman este extrem de bine adaptat la exercițiile fizice. Nu este de mirare că corpul nostru ard multe calorii atunci când facem exerciții fizice. În trecut, oamenii alergau peste animale până când acestea mureau de epuizare. Este important să știi că intensitatea antrenamentului tău va determina câte calorii vei arde. Este mai eficient să faci exerciții de înaltă intensitate, cum ar fi intervale scurte de sprinturi de pornire și oprire, decât exerciții cardio lungi, cu ritm constant, cum ar fi jogging sau alergare.

Pierderea în greutate se reduce la crearea unui deficit caloric. Deși ar putea fi tentant să folosești o dietă modernă sau o restricție extremă de calorii, aceste metode pot duce la pierderi musculare și la deficiență de nutrienți. În plus, ele duc adesea la temutul efect „yo-yo”, în care reingrași mai mult decât slăbești.

Trebuie să adoptați un stil de viață durabil pentru a vă atinge obiectivul de slăbire de 10 kg. Aceasta include o dietă echilibrată, bea multă apă, dormi suficient și reducerea nivelului de stres. În plus, este o idee bună să includeți exerciții fizice regulate în rutina dvs., deoarece acest lucru vă va ajuta la stimularea metabolismului și la accelerarea arderii grăsimilor. Cu toate acestea, este important să consultați un profesionist de fitness pentru a determina un regim de exerciții adecvat pentru tipul dvs. de corp specific și obiectivele de sănătate.

4. Reduceți aportul de zahăr
A scăpa de zahăr din dietă este o modalitate excelentă de a pierde în greutate fără a ține dietă. Acest lucru se poate face prin înlocuirea băuturilor dulci cu apă sau prin adăugarea de lămâie proaspătă, mentă sau căpșuni congelate în apă. Fructele din apa te vor ajuta să consumi mai puține dulciuri, oferind în același timp nutrienți suplimentari. Utilizarea unei farfurii mai mici vă poate ajuta, de asemenea, să reduceți cantitatea de alimente pe care o consumați. Acest lucru se datorează faptului că te vei simți mai plin mai repede și corpul tău va folosi grăsimile ca combustibil în loc de carbohidrați.

Mulți oameni încearcă să piardă prea mult în greutate urmând o dietă la modă sau o restricție extremă de calorii. Deși aceste metode pot duce la pierderea rapidă în greutate, ele sunt adesea nesustenabile și pot cauza probleme de sănătate, cum ar fi deficiențe de nutrienți și pierderea musculară. Pierderea în greutate încet este cea mai bună opțiune pentru controlul greutății pe termen lung.

Corpul uman este bine adaptat la activitatea fizică și a fost conceput pentru rezistență. Ca atare, caloriile arse prin exerciții fizice pot fi compensate printr-o dietă sănătoasă. Acest lucru vă va ajuta să pierdeți 10 kg fără a fi nevoie să faceți exerciții fizice și să vă îmbunătățiți sănătatea. Este important să fii pregătit și să te angajezi să schimbi tiparele alimentare. Dacă nu ești angajat, va fi dificil să te ții de plan și s-ar putea să ajungi să câștigi înapoi greutatea pe care ai pierdut-o.

5. Dormi suficient
Dormit suficient te poate ajuta să slăbești. Studiile au arătat că oamenii care au un somn de bună calitate au șanse mai mari să slăbească decât cei care nu dorm bine. Este recomandat să dormi 7-8 ore în fiecare noapte. De asemenea, este important să bei multă apă pentru a pierde în greutate. Vă ajută să vă țineți foamea sub control și vă crește metabolismul. Ar trebui să bei 8 pahare de apă pe zi.

Pachet de slabit

Slabeste rapid si sanatos cu pachetul mic dejun echilibrat.

Vezi detalii aici!