In cat timp poti slabi 20 Kg?

Cât timp poți slăbi 20 kg?
Slăbirea a 20 de kilograme este un obiectiv mare, dar îl poți atinge cu o dietă și un stil de viață sănătos. Cheia pentru a pierde în greutate este crearea unui surplus de calorii.

Urmărirea TDEE este cea mai bună modalitate de a realiza acest lucru. De asemenea, puteți face alegeri alimentare mai sănătoase. De asemenea, este important să vă creșteți nivelul de activitate și să dormiți 7-9 ore în fiecare noapte.

Cura de slabire
Un plan de pierdere în greutate sănătos și durabil necesită răbdare, angajament și dăruire. Pentru a-ți atinge obiectivele, va trebui să ții o dietă sănătoasă și să faci sport în mod regulat. De asemenea, ar trebui să țineți cont de starea dvs. actuală de sănătate atunci când stabiliți un calendar pentru călătoria dvs. de slăbire.

Durata unei pierderi în greutate sănătoase și sigure depinde de mai mulți factori, inclusiv greutatea inițială, vârsta și dieta. Ar trebui să urmăriți să pierdeți 1-2 kilograme pe săptămână. Acest lucru vă va ajuta să atingeți obiectivul în 20-40 de săptămâni sau 5-10 luni.

Pentru a pierde 20 kg, va trebui să scapi de 5.000 de calorii zilnic din dieta ta. Este foarte greu să slăbești 20 kg fără să te înfometezi. Ar trebui să încercați să reduceți aportul de calorii mâncând mai puțini carbohidrați și alimente cu zahăr și să vă concentrați pe surse de proteine și legume sănătoase.

Exercițiu
Dacă urmați o dietă serioasă cu conținut scăzut de calorii și faceți exerciții zilnice, vă poate dura aproximativ 6 luni pentru a pierde 20 kg. Poate fi chiar mai rapid dacă ești extrem de obez. Consecvența este cheia.

O rată sigură și sănătoasă de pierdere în greutate este de 1-2 lire sterline pe săptămână. Aceasta se traduce la 0,5-1 kilogram pe săptămână. Pentru a pierde 20 kg, ar dura aproximativ 40 de săptămâni (10 luni).

Nu trebuie doar să faci exerciții fizice, ci și să dormi suficient. Se recomandă să dormi 7-9 ore în fiecare noapte. Dormirea suficientă vă va ajuta să evitați supraalimentația și, de asemenea, va promova pierderea în greutate.

Dacă faci sport în mod regulat și urmezi o dietă săracă în calorii și bogată în proteine, te poți aștepta să scapi de 20 kg în decurs de cinci până la cinci luni și jumătate. Este important să rețineți că pierderea a 20 kg necesită o schimbare semnificativă a stilului de viață. Nu ar trebui să vă așteptați la rezultate imediat. Dacă ții o dietă sănătoasă și faci exerciții fizice regulate, vei atinge greutatea țintă în scurt timp. Este nevoie de muncă grea și dăruire. De asemenea, ar trebui să evitați dietele fad, deoarece acestea nu sunt durabile pe termen lung.

Pachet de slabit

Slabeste rapid si sanatos cu pachetul mic dejun echilibrat.

Vezi detalii aici!